Cioppino z restauracji Castagna w Portland

Cioppino z restauracji Castagna w Portland
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Cioppino z restauracji Castagna w Portland. Jedna porcja zawiera 830 kalorii, 71g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 7,28 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz zuppa di pesce castagna, całkowity czas: godzina, całkowity czas: godzina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Portland 75, Fore Street Mussels From Portland, Maine, oraz Pieczony kurczak Panzanella z "Portland, Oregon Chef' s Table dla podobnych receptur.

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników grahamRyż ArborioRyż Arborio71 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychBaza zupyBaza zupy1łyżka czerwony ocet winny1. Na dużej patelni lub patelni podsmażyć szalotki w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż będą przezroczyste. Wymieszać z małż i małży, a następnie wymieszać z białym winem1. Na dużej patelni lub patelni podsmażyć szalotki w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż będą przezroczyste. Wymieszać z małż i małży, a następnie wymieszać z białym winem4Zupę podzielić między 8 ciepłych miseczek i top z smażonego dorsza. Podawać natychmiastZupę podzielić między 8 ciepłych miseczek i top z smażonego dorsza. Podawać natychmiast71 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychZupa i montażZupa i montaż591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany szczypiorekposiekany szczypiorek24Ziemniaki Yukon Gold, umyte i pokrojone w średnią kostkęZiemniaki Yukon Gold, umyte i pokrojone w średnią kostkę454papryka habanerooczyszczony dorsz lub Żabnica, pokrojony na 2-calowe kawałkioczyszczony dorsz lub Żabnica, pokrojony na 2-calowe kawałki1suszone chile de arbol, sadzonesuszone chile de arbol, sadzone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1koper włoski, grubo posiekanykoper włoski, grubo posiekany71 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychMąka do pogłębianiaMąka do pogłębiania414Każda porcja: kalorie; 31 gramów białka; 26 gramów węglowodanów; 2 gramy błonnika; 19 gramów tłuszczu; 3 gramy tłuszczów nasyconych; 74 mg. cholesterolu; 614 mg. sódKażda porcja: kalorie; 31 gramów białka; 26 gramów węglowodanów; 2 gramy błonnika; 19 gramów tłuszczu; 3 gramy tłuszczów nasyconych; 74 mg. cholesterolu; 614 mg. sód1Sok z cytryny, lub do smakuSok z cytryny, lub do smaku4pory, tylko białe części, grubo posiekane i umytepory, tylko białe części, grubo posiekane i umyte24małże bez brodymałże bez brody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona3Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu71 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPieprzPieprz71 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPernodPernod16krewetki, oczyszczonekrewetki, oczyszczone71 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSólSól16przegrzebki, ćwiartki poprzeczneprzegrzebki, ćwiartki poprzeczne591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana szalotkadrobno posiekana szalotka3Spód: okruszki z herbatników grahamDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2Średnia żółta cebula, posiekanabulion rybny lub bulion warzywny, plus więcej w razie potrzebybulion rybny lub bulion warzywny, plus więcej w razie potrzeby11dla każdego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia78
Magazyn