Cioppino z restauracji Castagna w Portland

Cioppino z restauracji Castagna w Portland
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Cioppino z restauracji Castagna w Portland. Jedna porcja zawiera 830 kalorii, 71g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 7,28 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz zuppa di pesce castagna, całkowity czas: godzina, całkowity czas: godzina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Portland 75, Fore Street Mussels From Portland, Maine, oraz Pieczony kurczak Panzanella z "Portland, Oregon Chef' s Table dla podobnych receptur.

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników grahamRyż ArborioRyż Arborio7trochę posiekanej cukiniiBaza zupyBaza zupy1łyżka czerwony ocet winny1. Na dużej patelni lub patelni podsmażyć szalotki w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż będą przezroczyste. Wymieszać z małż i małży, a następnie wymieszać z białym winem1. Na dużej patelni lub patelni podsmażyć szalotki w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż będą przezroczyste. Wymieszać z małż i małży, a następnie wymieszać z białym winem4Zupę podzielić między 8 ciepłych miseczek i top z smażonego dorsza. Podawać natychmiastZupę podzielić między 8 ciepłych miseczek i top z smażonego dorsza. Podawać natychmiast7trochę posiekanej cukiniiZupa i montażZupa i montaż591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany szczypiorekposiekany szczypiorek24Ziemniaki Yukon Gold, umyte i pokrojone w średnią kostkęZiemniaki Yukon Gold, umyte i pokrojone w średnią kostkę454papryka habanerooczyszczony dorsz lub Żabnica, pokrojony na 2-calowe kawałkioczyszczony dorsz lub Żabnica, pokrojony na 2-calowe kawałki1suszone chile de arbol, sadzonesuszone chile de arbol, sadzone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1koper włoski, grubo posiekanykoper włoski, grubo posiekany7trochę posiekanej cukiniiMąka do pogłębianiaMąka do pogłębiania414Każda porcja: kalorie; 31 gramów białka; 26 gramów węglowodanów; 2 gramy błonnika; 19 gramów tłuszczu; 3 gramy tłuszczów nasyconych; 74 mg. cholesterolu; 614 mg. sódKażda porcja: kalorie; 31 gramów białka; 26 gramów węglowodanów; 2 gramy błonnika; 19 gramów tłuszczu; 3 gramy tłuszczów nasyconych; 74 mg. cholesterolu; 614 mg. sód1Sok z cytryny, lub do smakuSok z cytryny, lub do smaku4pory, tylko białe części, grubo posiekane i umytepory, tylko białe części, grubo posiekane i umyte24małże bez brodymałże bez brody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona3Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu7trochę posiekanej cukiniiPieprzPieprz7trochę posiekanej cukiniiPernodPernod16krewetki, oczyszczonekrewetki, oczyszczone7trochę posiekanej cukiniiSólSól16przegrzebki, ćwiartki poprzeczneprzegrzebki, ćwiartki poprzeczne591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana szalotkadrobno posiekana szalotka3Spód: okruszki z herbatników grahamDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2Średnia żółta cebula, posiekanabulion rybny lub bulion warzywny, plus więcej w razie potrzebybulion rybny lub bulion warzywny, plus więcej w razie potrzeby11dla każdego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia78
Magazyn