Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Cioppino. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 4,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz wino, ząbki czosnku, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cioppino, Cioppino, oraz Cioppino dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodaj cebulę i paprykę i gotować, aż zacznie mięknąć, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj czosnek, liście laurowe, oregano, białe wino, wodę, sok z małży i pomidory. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami