Cioppino

Cioppino
Cioppino jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Na 4,69 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka cukru, marchew, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Cioppino, Cioppino, oraz Cioppino.

Instrukcje

1
Aby przygotować zapas, podgrzej 1 1/2 łyżeczki oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj seler i następne 4 składniki (przez ćwiartki cebuli); smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj tymianek, natkę pietruszki i kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Wlać 5 szklanek wody na mieszaninę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Wywar przecedzić przez sito do miski; wyrzucić cząstki stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Aby przygotować zupę, wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Rozgrzać 2 łyżki oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj 1 szklanka marchewki, pokrojona cebula, i 4 ząbki czosnku; smażyć 4 protokół. Wymieszać pomidora i kolejne 4 składniki (przez sól); gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia. Gotować 8 minut lub aż płyn prawie odparuje. Wymieszać w magazynie; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z małż i ryb. Przykryć i gotować na średnim ogniu 4 minuty lub do otwarcia małże i ryb płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness; wyrzucić nieotwarte muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Zdjąć z ognia; wymieszać 1/3 szklanki natki pietruszki, oregano i 1 łyżkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
10
Podawać natychmiast z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Składniki

1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew w plasterkachmarchew w plasterkach2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w plasterkiseler pokrojony w plasterki4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kości rybkości ryb791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone4ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone6kliny cytrynowekliny cytrynowe5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.30 Małży (ok.30 Małży (ok.2Batoniki toffi Heath3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1cebula, obrana i poćwiartowanacebula, obrana i poćwiartowana3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona cebulacienko pokrojona cebula23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże oreganoposiekane świeże oregano1bunch1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepinot noir lub inne pikantne czerwone wino wytrawnepinot noir lub inne pikantne czerwone wino wytrawne5101 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.czerwony Lucjan lub inne twarde białe filety rybne, pokrojone na kawałki 1 calaczerwony Lucjan lub inne twarde białe filety rybne, pokrojone na kawałki 1 cala1Batoniki toffi Heathnitki szafranowe, kruszonenitki szafranowe, kruszone1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie8gałązki tymiankugałązki tymianku4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany, obrany pomidorposiekany, obrany pomidor23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1Średnia żółta cebula, posiekanaświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn