Ciocia Peggy ' s Meat Loaf

Ciocia Peggy ' s Meat Loaf
Pieczeń cioci Peggy może być głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ketchupu, jajko, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Potpourri cioci Peggy, Sernik cioci Peggy z polewą Pralinową, oraz Pomarańczowy stek z szynki cioci Peggy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. w dużej misce połącz mieloną wołowinę, pastę pomidorową, cebulę, zielony pieprz, owies, jajko, sól i pieprz. Uformuj mieszaninę w bochenek i umieść ją w patelni bochenkowej o wymiarach 9 na 5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
PieprzPieprz
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce, ubij razem ketchup, brązowy cukier, i musztarda. Slather glazury na wierzchu Meat loaf i piec, aż Meat loaf jest Firma i gotowane przez całą drogę, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
GlazuraGlazura
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn