Ciepły Ziołowy Chleb Czosnkowy
Ciepły ziołowy chleb czosnkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 851 kalorii, 12g białka, oraz 56 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, Bochenek siostry schubert, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciepły chleb z masłem czosnkowo-ziołowym, Pieczywo czosnkowe ziołowe z podwójnym czosnkiem, oraz Ziołowy Chleb Czosnkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. gdy siostra Schubert Mini bochenek jest rozmrożony delikatnie usunąć go z patelni. Częściowo oddzielić każdy kawałek i powrócić bochenek do patelni.
W małej misce, połączyć masło, czosnek, pietruszka, parmezan i pieprz. Za pomocą małej metalowej szpatułki rozłóż każdą stronę chleba z mieszaniną.
Rozprowadzić górną powierzchnię pozostałą mieszaniną.
Umieścić Bochenek w piekarniku i piec 8 do 10 minut lub do ciepłego.