Ciepły Ziołowy Chleb Czosnkowy

Ciepły Ziołowy Chleb Czosnkowy
Ciepły ziołowy chleb czosnkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 851 kalorii, 12g białka, oraz 56 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, Bochenek siostry schubert, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciepły chleb z masłem czosnkowo-ziołowym, Pieczywo czosnkowe ziołowe z podwójnym czosnkiem, oraz Ziołowy Chleb Czosnkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. gdy siostra Schubert Mini bochenek jest rozmrożony delikatnie usunąć go z patelni. Częściowo oddzielić każdy kawałek i powrócić bochenek do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W małej misce, połączyć masło, czosnek, pietruszka, parmezan i pieprz. Za pomocą małej metalowej szpatułki rozłóż każdą stronę chleba z mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
SzpatułkaSzpatułka
3
Rozprowadzić górną powierzchnię pozostałą mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Umieścić Bochenek w piekarniku i piec 8 do 10 minut lub do ciepłego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Serw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn