Pieczone jabłka z nadzieniem morelowym i orzechowym

Pieczone jabłka z nadzieniem morelowym i orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj pieczonych jabłek z nadzieniem morelowym i orzechowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 436 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mocno morele, mocno brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone jabłka nadziewane nadzieniem "baklava", Jabłka pieczone w filcu z nadzieniem gruszkowo-orzechowym, oraz Pieczone jabłka z polewą morelową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce, połączyć morele, orzechy włoskie, brązowy cukier, i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać jabłka, aby każdy otwór był wystarczająco duży, aby pomieścić 1/6 mieszanki moreli, obrać górną trzecią każdego jabłka. Ułóż jabłka, wnękę do góry, w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 na 9 na 2 cale i wypełnij wnęki mieszaniną moreli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Pozostałe nadzienie posypać jabłkami, zalać sokiem pomarańczowym i doprawić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
5
Jabłka piec 15 minut i podlewać sokami. Kontynuuj piec, fastrygowanie regularnie, do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i odstawić około 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Przenieść do serwowania miski, łyżka soków nad, i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Sauternes ? B & G czy Filhot
Składniki, których będziesz potrzebować
SauternesSauternes
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn