Ciepły Meksykański Dip Kukurydziany

Ciepły Meksykański Dip Kukurydziany
Ciepły meksykański Dip kukurydziany wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 7. Ta przystawka ma 593 kalorie, 9g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 160 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, kukurydzy, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób naprawdę lubi to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Ciepły PHILLY Mexican Spread.

Instrukcje

1
Połączyć serek, masło, kukurydza, i pomidory z zielonej papryki chile w powolnej kuchence. Ustaw powolną kuchenkę na niską. Gotować, aż Serek i masło topią się całkowicie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia4
Magazyn