Ciepły gulasz z pomidorów i białej fasoli

Ciepły gulasz z pomidorów i białej fasoli
Ciepły gulasz z pomidorów i białej fasoli to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.55 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, parmezan, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest idealny do Jesień. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz z pomidorów i białej fasoli z Ditalini, Gulasz z białej fasoli, jarmużu i pomidorów, oraz Suszone pomidory kurczak kiełbasa i biała fasola gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory z rdzeniem i pokrojone w kostkę. Na patelni 4-do 5-quart, połączyć pomidory, bazylia, oliwa z oliwek, czosnek, 1 łyżeczka soli i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odstawić, aż pomidory będą bardzo soczyste, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Ustaw patelnię na średnim ogniu i delikatnie wymieszaj fasolę. Mieszaj od czasu do czasu, aż mieszanina będzie ciepła w dotyku, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj mozzarellę i parmezan. Delikatnie wymieszać, aż mozzarella zmięknie i zaczyna topić się w ciągi, 2 do 3 protokół. Smak i wymieszać więcej soli w razie potrzeby. Łyżka dusić w miseczkach i góry każdej porcji z posypką więcej bazylii i parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn