Ciepłe malinowe babeczki z pomarańczowym cukrem
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz amerykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić ciepłe malinowe babeczki z pomarańczowym cukrem w domu. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 315 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga skórki pomarańczowej, proszku do pieczenia, masła i jaj. 185 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciepłe malinowe babeczki z pomarańczowym cukrem, Rustykalna tarta brzoskwiniowa z malinową mżawką, oraz Malina & borówka lime drizzle cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Wyłożyć 12-otworkową puszkę na muffinki z papierowymi pudełkami na muffinki. Przechylić 8 pierwszych składników do dużej miski i ubić elektryczną trzepaczką, aż będą gładkie. Złóż rozdrobnione maliny przez ciasto.
Podzielić ciasto między skrzynki (powinny być w połowie pełne) i piec przez 20-25 minut lub do złotego i po prostu firmy. Dodać polewę, mieszając razem sok pomarańczowy i cukier, aż dobrze wymieszane.
Wyjmij babeczki z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia.
Skropić każdy z pomarańczy i cukru crust mix. Top z dodatkowymi malinami do podania.