Ciepłe lody gruszkowe

Ciepłe lody gruszkowe
Jeśli masz około 20 minut do spędzenia w kuchni, ciepłe lody gruszkowe mogą być niesamowitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 4 g białka i 17 g tłuszczu. Za 1,02 dolara za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2 osobom. Niewiele osób przepadało za tym deserem. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka brązowego cukru, gruszek, lodów waniliowych i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 18%. Ten wynik nie jest aż tak niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Ciepłe lody z wiśniami, Ciepłe lody z ciasta jeżynowego i Ciepłe lody z bananem i kajetą.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj brązowy cukier, masło i śmietankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiące Płatki Ryżowe O Smaku CzekoladowymChrupiące Płatki Ryżowe O Smaku Czekoladowym
1 1/2 Szklanki Glazury Truskawkowej Bez Cukru1 1/2 Szklanki Glazury Truskawkowej Bez Cukru
1 Szklanka Posiekanych, Lekko Solonych, Suszonych, Prażonych Orzeszków Ziemnych1 Szklanka Posiekanych, Lekko Solonych, Suszonych, Prażonych Orzeszków Ziemnych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kupione W Sklepie Ciasteczka Maślane Lub Kruche CiasteczkaKupione W Sklepie Ciasteczka Maślane Lub Kruche Ciasteczka
2
Dodaj gruszki; wrzucić do płaszcza. Łyżką włóż do natłuszczonej 1-kwarty. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Komiks Lub Bartlett, Obrane, Wydrążone I Pokrojone W Plasterki 1/Takie Jak Komiks Lub Bartlett, Obrane, Wydrążone I Pokrojone W Plasterki 1/
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Glazura Truskawkowa Bez CukruGlazura Truskawkowa Bez Cukru
3
Przykryj i piecz w temperaturze 425°C przez 10-15 minut lub do momentu, aż gruszki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Komiks Lub Bartlett, Obrane, Wydrążone I Pokrojone W Plasterki 1/Takie Jak Komiks Lub Bartlett, Obrane, Wydrążone I Pokrojone W Plasterki 1/
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Holenderskiego PiekarnikaDo Holenderskiego Piekarnika
4
Podawać z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przygotowanego Polewy Czekoladowej1 Szklanka Przygotowanego Polewy Czekoladowej

Polecane wino: Cream Sherry, Napój Alkoholowy, Kategoria Produktów Spożywczych, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Moscato, Moscato Dasti

Lody lodowe świetnie komponują się z kremową sherry, napojami alkoholowymi i kategorią produktów spożywczych. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Louis Roederer Cristal Brut. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 299 dolarów.
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal, klejnot i tête de cuvée szampana Louisa Roederera, został stworzony w 1876 roku dla cara Rosji Aleksandra II. Pozostaje wierny swemu pochodzeniu, inspirowany elegancją i czystością. Cristal jest produkowany zgodnie z rygorystycznymi standardami winiarskimi, które wymagają rygorystycznej selekcji crus, roczników, winogron i wina. Cristal jest produkowany wyłącznie z najlepszych roczników crus, które mają gwarancję, że pochodzą z winnicy Louis Roederer. Wszystkie wyjątkowe cechy rocznika 2002 zostały dosłownie uchwycone w tym Cristal 2002, który jest hojny i bujny, ukazując idealną równowagę pomiędzy koncentracją i finezją, świeżością i winem, intensywnością i wyrafinowaniem. W trzech słowach: dumny, bogaty i luksusowy. Cristal 2002 jest jaskrawo żółty z jasnobursztynowymi refleksami i ma piękny mus z delikatnym kordonem trwałych i regularnych bąbelków. Nos jest intensywny i delikatny, odsłaniając czystą i dobrze wymieszaną mieszankę smaków miodu, kakao, lekko prażonych orzechów laskowych i kandyzowanych owoców cytrusowych. W ataku pikantna eksplozja dojrzałych owoców, wino ujawnia czerwone owoce, białą czekoladę, karmel i duńskie ciasto, typowe dla Cristala. Jego jedwabista, skoncentrowana konsystencja opiera się na intensywnej, mocnej i winnej strukturze, ale zachowuje wyrafinowanie. Podniebienie rozwija się, aby osiągnąć pyszne wrażenie dobrze wymieszanej harmonii smaków. Świeży finisz z nutą goryczy sprawia, że jest niemal chrupiące.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn