Ciepłe jabłka i lody
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciepłych jabłek i lodów. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, masło, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Ciepłe Cynamonowe Jabłka, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej średnią patelnię na średnim lub średnim ogniu. Jabłka obieramy i ćwiartujemy. Rdzeń co kwartał. Jabłka pokroić w plasterki.
Dodać masło do patelni, następnie jabłka.
Saute 7 lub 8 protokół, dodać cukier, cynamon i goździki i gotować 2 protokół więcej. Łyżka smażone jabłka do dań deserowych i top z lodami, bitą śmietaną, i udekorować startą gałką muszkatołową.