Ciepłe jabłka i lody

Ciepłe jabłka i lody
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciepłych jabłek i lodów. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, masło, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Ciepłe Cynamonowe Jabłka, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej średnią patelnię na średnim lub średnim ogniu. Jabłka obieramy i ćwiartujemy. Rdzeń co kwartał. Jabłka pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać masło do patelni, następnie jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Saute 7 lub 8 protokół, dodać cukier, cynamon i goździki i gotować 2 protokół więcej. Łyżka smażone jabłka do dań deserowych i top z lodami, bitą śmietaną, i udekorować startą gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn