Ciepłe figi wypełnione kozim serem i boczkiem
Ciepłe figi wypełnione kozim serem i boczkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 355 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciepłe figi z kozim serem, Crostini z ciepłym kozim serem i figami balsamicznymi, oraz Świeże figi z boczkiem i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w małej patelni i renderować boczek w nim, aż brązowieje i jest prawie chrupiące.
Połowę tłuszczu zalać cebulą, rozmarynem, tymiankiem i solą. Gotuj, często mieszając, aż cebula zmięknie, około 3 minut, a następnie usuń ją z ognia.
Pokrój figi na pół i wciśnij kciuk w środek każdej połowy, aby zrobić małą depresję. Ułóż je pokroić bokiem w małym płytkim naczyniu do pieczenia. Podziel nadzienie między figi, tworząc każdą porcję w mały kopiec pokrywający górę fig. Pokruszyć kozi ser i ułożyć niewielką łyżeczkę na wierzchu każdego Kopca nadzienia.
Posypać pełnymi liśćmi tymianku.
Gdy gotowy do podania, piec figi, aż tylko rozgrzane przez, o 5 protokół.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;