Ciepłe Czekoladowe Banany " Naleśniki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj ciepłe czekoladowe naleśniki bananowe. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 401 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka puddingu instant o smaku waniliowym, brązowego cukru, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Naleśniki Bananowe, Czekoladowe Naleśniki Bananowe, oraz Naleśniki Nadziewane Czekoladą I Bananem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić suchy budyń wymieszać z mlekiem w misce z trzepaczką drucianą 2 min.; odstawić.
Miejsce masło i brązowy cukier w dużej patelni; gotować na średnim ogniu, aż masło topi się i mieszaninę dobrze wymieszać, mieszając od czasu do czasu.
Dodać plasterki banana; gotować i mieszać 2 min. lub aż do przegrzania.
Usuń mieszaninę bananów z patelni; umieścić w misce. Przykryj, aby się ogrzać.
Tortille ciepła, 1 na raz, w tej samej patelni; usuń z patelni. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki budyniu równomiernie na środku każdej tortilli; top równomiernie z mieszaniną bananów. Złożyć na obu końcach tortilli, a następnie zwinąć.
Każdą tortillę przeciąć na pół.
Umieść każdą połowę, szew w dół, na talerzu do serwowania. Top z bitą polewą.