Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Budyniowe

Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Budyniowe
Ciepłe ciasto karmelowo-jabłkowe wymaga około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 282 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka chłodnej bitej polewy, jabłko granny smith, budyń instant o smaku waniliowym i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Budyniowe, Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe, oraz Bezglutenowe Ciepłe Karmelowe Ciasto Jabłkowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Jabłka wrzucić z 1 łyżką. ciasto mix. Przygotować ciasto ciasto z pozostałą mieszanką ciasta zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do naczynia do pieczenia 13x9 cali spryskane sprayem do gotowania. Wierzch z jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Ubij suche mieszanki budyniowe, mleko, 3/4 szklanki karmelu i wodę z trzepaczką 2 min.; mżawka nad jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Umieść naczynie do pieczenia na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Piec ciasto od 1 godziny do 1 godziny 10 min. albo aż do złotego brązu. Fajne 20 min. (Sos lekko zgęstnieje w miarę stygnięcia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Pozostałą polewę karmelową ubić i ostudzić ubijając do dobrze wymieszanego. Łyżka na plastry ciasta tuż przed podaniem; top z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn