Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Budyniowe
Ciepłe ciasto karmelowo-jabłkowe wymaga około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 282 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka chłodnej bitej polewy, jabłko granny smith, budyń instant o smaku waniliowym i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Budyniowe, Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe, oraz Bezglutenowe Ciepłe Karmelowe Ciasto Jabłkowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Jabłka wrzucić z 1 łyżką. ciasto mix. Przygotować ciasto ciasto z pozostałą mieszanką ciasta zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do naczynia do pieczenia 13x9 cali spryskane sprayem do gotowania. Wierzch z jabłkami.
Ubij suche mieszanki budyniowe, mleko, 3/4 szklanki karmelu i wodę z trzepaczką 2 min.; mżawka nad jabłkami.
Umieść naczynie do pieczenia na blasze do pieczenia.
Piec ciasto od 1 godziny do 1 godziny 10 min. albo aż do złotego brązu. Fajne 20 min. (Sos lekko zgęstnieje w miarę stygnięcia.)
Pozostałą polewę karmelową ubić i ostudzić ubijając do dobrze wymieszanego. Łyżka na plastry ciasta tuż przed podaniem; top z orzechami.