Ciepła Terryna z kiełbasy, papryki, polenty i mozzarelli
Need a danie główne bezglutenowe? Ciepła Terrina z kiełbasy, papryki, Polentanu i mozzarelli może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 504 kalorie. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka soli, czosnek, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kiełbasa i papryka z chrupiącą polentą, Kiełbasa, Mozzarella I Bazylia Faszerowane Papryki, oraz Grillowana Pizza z kiełbasą, papryką, pieczonymi pomidorami i mozzarellą.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 1 forma terrine, 12-calowy długi przez 4-calowy szeroki przez 4-calowy głęboki
2
Pokruszyć gotowaną kiełbasę, aby przypominała szorstką bułkę tartą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3
Na średniej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek. Delikatnie podsmażyć całe ząbki czosnku, aż złoty brąz ze wszystkich stron, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodać paprykę i saute do miękkości, ale nie rumiane, o 7 do 8 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
8
Zagotować 6 szklanek wody, dodając sól i cukier. Powoli dodaj mąkę kukurydzianą do wrzącej wody w cienkim strumieniu, stale ubijając. Obniżyć ogień i gotować, aż polenta przypomina teksturę gorących płatków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Na Gorąco
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Wyjmij garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
10
Poruszając się szybko, wlej polentę do formy terrine około 3/4 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
11
Posyp całą pokruszoną kiełbasę polentą. Przykryć kiełbasę około 1-1 / 2 szklanki ciepłej polenty. Za pomocą szpatułki spłaszczyć i wygładzić polenta, aby utworzyć płaską powierzchnię. Następnie warstwa papryki i ząbki czosnku. Powtórzyć z kolejną warstwą 1-1 / 2 szklanki ciepłej polenty na papryki. Pamiętaj, aby wygładzić i spłaszczyć warstwę polenty, aby uzyskać przyjemną płaską powierzchnię aż do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
12
Połóż mozzarellę na polenta (ale nie doprowadzić mozzarella na krawędziach).