Ciepła Sałatka Ze Szpinakiem Orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłej sałatki ze szpinakiem orzechowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 250 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sól koszerna, masło, musztarda dijon i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem orzechowym balsamicznym, Sałatka mieszana z ciepłym sosem orzechowym, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i grzyby na maśle na dużej patelni na średnim ogniu, aż zmiękną i zaczną brązowieć, o 4 protokół.
Dodaj sól, miód, musztardę i mirin na rozgrzaną patelnię, ubijając, aby połączyć. Powoli ubij w oleju. Odstawić.
Wrzuć szpinak do dużej miski.
Wlać sos na wierzch i delikatnie wrzucić.
Posypać orzechami włoskimi.