Ciepła sałatka z kopru włoskiego i gorzkiej zieleni
Ciepła sałatka z kopru włoskiego i gorzkiej zieleni to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką miód, wiórki parmigiano-reggiano, radicchio i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciepła sałatka z grillowanych Fig, winogron i gorzkiej zieleni, Smażony okoń Czarnomorski z gorzką zielenią, koprem włoskim, grejpfrutem i sałatką z fety, oraz Gorzkie Warzywa, Koper Włoski I Cebula Z Cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić ocet z miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami