Ciepła sałatka z komosy ryżowej z pieczonymi jesiennymi warzywami i imbirowo-Scallion Dressing

Ciepła sałatka z komosy ryżowej z pieczonymi jesiennymi warzywami i imbirowo-Scallion Dressing
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać ciepłe Quinoa Sałatka z pieczonych jesiennych warzyw i imbir-Scallion Dressing spróbować. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka słodkich ziemniaków, oliwy z oliwek, pasternaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka z komosy ryżowej, ciecierzycy i migdałów z pieczonym sosem Scallion, Jesienna posiekana Sałatka z komosy ryżowej z jabłecznikiem + SOS tahini-szałwia, oraz Ciepła sałatka z komosy ryżowej z grillowanym sosem halloumi i pietruszką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić słodkie ziemniaki, brukselka, marchew, pasternak, rzepa, olej, i odmierzonej soli i pieprzu w dużej misce i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
Sól I PieprzSól I Pieprz
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
PasternakPasternak
MarchewMarchew
RzepaRzepa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przełożyć warzywa na blachę do pieczenia i ułożyć w równą warstwę; odstawić miskę na bok (nie trzeba jej wycierać).Upiec warzywa, mieszając co 5 minut, aż będą miękkie i gotowane przez, O 18 do 20 protokół. Tymczasem, gotować quinoa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem kolendry w zarezerwowanej misce z warzyw i trzepaczką do połączenia; odstawić.Gdy komosa ryżowa jest gotowa, odsączyć ją przez sitko o drobnych oczkach i dodać do miski z dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać pieczone warzywa i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
3
Posypać kolendrą (jeśli używasz) i podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra

Składniki

0Batoniki toffi Heathświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej w razie potrzebyświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej w razie potrzeby113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeBrukselka (około 6-8 średnich Brukselek), przycięta i ćwiartowanaBrukselka (około 6-8 średnich Brukselek), przycięta i ćwiartowana113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemarchew (około 1 dużej marchewki), obrane i pokrojone na kawałki 1/2 calamarchew (około 1 dużej marchewki), obrane i pokrojone na kawałki 1/2 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekana świeża kolendra (opcjonalnie)grubo posiekana świeża kolendra (opcjonalnie)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuobrany i drobno posiekany świeży imbir (od 3-do 4-calowego kawałka)obrany i drobno posiekany świeży imbir (od 3-do 4-calowego kawałka)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól koszerna, plus więcej w razie potrzebysól koszerna, plus więcej w razie potrzeby32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepasternak (około 1 średniego pasternaku), obrany i pokrojony na kawałki 1/2 calapasternak (około 1 średniego pasternaku), obrany i pokrojony na kawałki 1/2 cala2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwequinoa, dowolny kolor lub odmianaquinoa, dowolny kolor lub odmiana1bunchszalotki, cienko pokrojone (tylko białe i jasnozielone części)szalotki, cienko pokrojone (tylko białe i jasnozielone części)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoprażony olej sezamowyprażony olej sezamowy32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuocet sherryocet sherry22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesłodki ziemniak (około 1 średniego słodkiego ziemniaka), obrany i pokrojony na kawałki 1/2 calasłodki ziemniak (około 1 średniego słodkiego ziemniaka), obrany i pokrojony na kawałki 1/2 cala113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebiała lub fioletowa rzepa górna (około 1 małej rzepy), obrana i pokrojona na kawałki 1/2 calabiała lub fioletowa rzepa górna (około 1 małej rzepy), obrana i pokrojona na kawałki 1/2 cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia46
Magazyn