Ciepła sałatka z komosy ryżowej z pieczonymi jesiennymi warzywami i imbirowo-Scallion Dressing
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać ciepłe Quinoa Sałatka z pieczonych jesiennych warzyw i imbir-Scallion Dressing spróbować. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka słodkich ziemniaków, oliwy z oliwek, pasternaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka z komosy ryżowej, ciecierzycy i migdałów z pieczonym sosem Scallion, Jesienna posiekana Sałatka z komosy ryżowej z jabłecznikiem + SOS tahini-szałwia, oraz Ciepła sałatka z komosy ryżowej z grillowanym sosem halloumi i pietruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieścić słodkie ziemniaki, brukselka, marchew, pasternak, rzepa, olej, i odmierzonej soli i pieprzu w dużej misce i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukselka
Sól I Pieprz
Słodkie Ziemniaki
Pasternak
Marchew
Rzepa
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Przełożyć warzywa na blachę do pieczenia i ułożyć w równą warstwę; odstawić miskę na bok (nie trzeba jej wycierać).Upiec warzywa, mieszając co 5 minut, aż będą miękkie i gotowane przez, O 18 do 20 protokół. Tymczasem, gotować quinoa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
1
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem kolendry w zarezerwowanej misce z warzyw i trzepaczką do połączenia; odstawić.Gdy komosa ryżowa jest gotowa, odsączyć ją przez sitko o drobnych oczkach i dodać do miski z dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Dodać pieczone warzywa i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
3
Posypać kolendrą (jeśli używasz) i podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej.