Ciepła sałatka z Kabocha i koziego sera z porzeczkami
Ciepła sałatka z Kabochanu i koziego sera z porzeczkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz sól, udekoruj: pestki dyni, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Kozim Serem, Ciepła Sałatka Z Kozim Serem, oraz Sałatka z ciepłym kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kabocha squash pokroić w 1-calowe kostki; umieścić w misce.
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek,1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu, rzucając dobrze.
Umieść squash na blasze do pieczenia; piecz, aż krawędzie będą lekko rumiane i miękkie (15 minut). Podgrzej brojlery. Każdy kawałek bagietki przykryć 1/4 koziego sera. Broil aż rumiane i miękkie (2 protokół).
Umieść squash, sałata frise, posiekany szczypiorek, porzeczki, ocet z czerwonego wina, 1 łyżka oliwy z oliwek, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w misce; wrzucić. Podzielić na 4 talerze; top z tostami.
Udekorować każdą z 1 łyżeczką prażonych pestek dyni; podawać.