Ciepła Sałatka Z Buraków Z Sosem Parmezanowym
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Ciepła sałatka z buraków z sosem parmezan może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 616 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.77 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pistacje, ocet z czerwonego wina, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepła duszona Sałatka z buraków z warzywami i sosem jogurtowym (Power Foods), sałatka z jarmużu i buraków z ciepłym sosem szalotkowym, oraz Sałatka Z Pieczonych Żółtych Buraków Z Ciepłym Sosem Musztardowym Z Klonu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Połączyć szalotki, 2 łyżki oleju i octu w misce. Wyłożyć kawałek folii z pergaminem.
Ułożyć buraki i 1/2 pęczka tymianku na środku, skropić pozostałymi 2 łyżkami oleju, doprawić solą i pieprzem. Złóż, zaciskając krawędzie do uszczelnienia, umieść na blasze do pieczenia i piecz, aż buraki będą miękkie, około 1 godziny.
Buraki lekko ostudzić, a następnie obrać.
Pokroić buraki w plastry o grubości 1/4 cala.