Ciepła sałatka z Edamame i krewetek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 400 kalorii, 16G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od SippitySup ma 11 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać Sriracha ostry sos, ketchup, popękany pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła Sałatka Edamame, Ciepła sałatka z ziemniaków i Edamame, oraz Ciepła sałatka z komosy ryżowej z Edamamem i estragonem dla podobnych receptur.
Ubij razem 1 łyżkę soku z limonki, ostry sos, brązowy cukier, 6 ząbków mielonego czosnku, ketchup, tajski ptak chile, olej roślinny, olej musztardowy i sos sojowy w innej średniej misce.
Umieść krewetki na gorącym grillu i gotować około 1 do 2 minut na stronie, aż różowy i ładnie oznaczone.Talerz sałatki: jeśli zrobiłeś to, gdy edamame było jeszcze ciepłe, puree będzie gotowe do użycia. Jeśli zrobisz to z wyprzedzeniem, podgrzej go na małej patelni lub w kuchence mikrofalowej. Następnie podziel równomiernie pomiędzy 4 pojedyncze talerze sałatkowe. 3 ciepłe krewetki Nestle do puree, a następnie posypać trochę dekoracji na wierzchu.