Ciepła Polewa Imbirowo-Gruszkowa
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Ciepły imbir-Gruszka polewa może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, zmielony imbir, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chrupiący imbir-wiśnia-gruszka z polewą owsianą, Gruszka ciasto kawowe z imbirem Pecan Crunch polewa, oraz Ginger Pear Turkey Burger z jogurtem gruszkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier i skrobię kukurydzianą na średniej patelni.
Dodać gruszki i kolejne 3 składniki i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 1 minutę; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 8 do 12 minut lub aż gruszki będą miękkie. Wymieszać z masłem.
Ciepła polewa cynamonowo-jabłkowa: Zastąp 4 obrane i grubo posiekane jabłka Granny Smith na gruszki, 1/2 łyżeczki. zmielony cynamon i 1/4 łyżeczki. mielona gałka muszkatołowa do mielonego imbiru i 1/2 łyżeczki. ekstrakt waniliowy na 1/4 łyżeczki. ekstrakt z migdałów. Postępuj zgodnie z przepisem.
Ciepła polewa z dwóch jagód: Zastąp cukier granulowany brązowym cukrem, po 1 1/2 szklanki mrożonej żurawiny i mrożonych borówek na gruszki i 1/2 łyżeczki. ekstrakt waniliowy na 1/4 łyżeczki. ekstrakt z migdałów. Pomiń imbir i skrobię kukurydzianą. Postępuj zgodnie z przepisem, gotując jagody 7 minut lub aż zgęstnieje. Sprawia, że 4 do 6 porcji. Przygotowanie: 15 min., Gotowanie: 8 min.