Ciepła pieczona sałatka z dyni i soczewicy Puy

Ciepła pieczona sałatka z dyni i soczewicy Puy
Ciepła pieczona sałatka z dyni i soczewicy Puy wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.48 za porcję. Ta przystawka ma 236 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz cebulę, ocet balsamiczny, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 244 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ciepła sałatka z soczewicy i żołędzi z jogurtem Vinaigrette, Puy Sałatka Z Soczewicy Z Karmelizowanymi Warzywami, oraz Dwie sałatki z fasoli, soczewicy Puy, Fetanu i pietruszki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dynię butternut wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek, ząbkiem czosnku, liśćmi tymianku i przyprawami. Piecz przez 25-30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3
Wymieszać ocet balsamiczny, łyżkę oliwy z oliwek, musztardę pełnoziarnistą i 1-2 łyżki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Soczewicę Puy odcedzić w wodzie i wrzucić z dressingiem, czerwoną cebulą, szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Soczewica FrancuskaSoczewica Francuska
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Podziel soczewicę między cztery płyty. Na wierzch polać dynią, następnie pokruszyć serem Cheshire i pestkami dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cheshire CheeseCheshire Cheese
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
SoczewicaSoczewica
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia89
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn