Ciepłe fondue truskawkowe
Przepis na Ciepłe fondue truskawkowe można przygotować w około 15 minut . Dbasz o sylwetkę? Ten bezglutenowy i laktoowowegetariański przepis ma 15 kalorii , 0 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 23 centy za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga skrobi kukurydzianej, śmietany pół na pół, soku z cytryny i truskawek. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Sprawdza się jako bardzo niedrogi dodatek na Dzień Matki . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 40% , to danie nie jest takie świetne. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Świeże pieczone mini pączki truskawkowe z lukrem truskawkowo-limonkowym , Truskawkowe ciastko z mini truskawkowymi tartami PopTarts i Gaszący pragnienie koktajl truskawkowy i dziewicze truskawkowe mojito .
Instrukcje
W malakserze wymieszaj truskawki, śmietanę, mąkę kukurydzianą i sok z cytryny; przykryj i miksuj do uzyskania gładkiej masy.
Wlać do rondla. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia.
Przełożyć do garnka do fondue lub wolnowaru o pojemności 1-1/2 qt; trzymać w cieple.
Podawać z ciastem i owocami.