Ciepłe Ciasteczka Brownie Z Podwójną Czekoladą
Ciepłe ciasta Brownie z podwójną czekoladą może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 357 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cukier, ekstrakt z wanilii, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Double Chocolate Paleo Brownie, Podwójne Brownie Czekoladowo-Karmelowe, oraz Podwójna Czekolada Brownie Granola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i mąka 8 filiżanek w standardowej patelni muffin. W małym rondlu roztopić masło.
Dodać jedną piątą mlecznej czekolady i ubijać do rozpuszczenia.
W małej misce ubić mąkę tortową z mąką uniwersalną, niesłodzonym kakao i solą. W dużej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubić jajka z cukrem na średniej prędkości, aż blady i gęsty, o 5 protokół. Ubić ekstrakt z wanilii. Ubij w roztopionej mieszaninie czekolady i suchych składników w 3 dodatkach, zeskrobując miseczkę od czasu do czasu łopatką. Wymieszać z pozostałą posiekaną czekoladą.
Łyżką ciasto ciasto do przygotowanych kubków muffinek i piec przez około 22 minut, aż ciasto wyrośnie i sprężyny.
Niech ciasto ostygnie w patelni muffin przez 15 minut, a następnie przekręcić je na stojaku z drutu i ostudzić przez 15 minut dłużej.
Ciasta podawać na ciepło, z lodami.