Ciepła sałatka ziemniaczano-pomidorowa z Dijon Vinaigrette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłej sałatki ziemniaczano-pomidorowej z Dijon Vinaigrette. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, pomidorów, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła sałatka ziemniaczana Dijon z zieloną fasolką, Kurczak Z Miodem, Sałatka Ziemniaczana Na Ciepło, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Rukolą I Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubijamy razem cebulę, musztardę, 2 łyżki czerwonego octu winnego, sól i pieprz. Stopniowo ubić oliwę z oliwek, a następnie dodać estragon.
Włóż ziemniaki do dużego garnka z zimną, dobrze osoloną wodą, aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia, dostosować ogień, aby utrzymać delikatne gotować na wolnym ogniu, i gotować do miękkości po przekłuciu, o 15 protokół.
Dobrze odcedzić i przełożyć do dużej miski lub patelni do ostygnięcia.
Posypać 1 łyżką octu z czerwonego wina.
Dodaj trochę vinaigrette do ziemniaków i wrzucić; może nie trzeba to wszystko.
Dodaj pomidora i wrzucić ponownie. Smak i dostosować przyprawy. Sałatka może potrzebować więcej soli.