Ciepła Sałatka Z Dzikich Grzybów

Ciepła sałatka z dzikich grzybów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko rukola zieleni, masło, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z jarmużu i grejpfruta z ciepłym boczkiem-sos z dzikich grzybów, Ciepłe pieczarki, pieczone szparagi i sałatka z dzikiego ryżu z fetą, oraz Ciepłe grzyby i pieczone pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć zieleninę z rukoli do dużej miski i odstawić.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać masło.
Dodać czosnek i szalotki i gotować, aż pachnące, o 1 do 2 protokół.
Dodać grzyby i saute aż ładnie karmelizowane, o 3 do 4 protokół. Doprawić solą, pieprzem i wymieszać z octem po sherry.
Wyjąć z ognia i mieszać w mascarpone, aż mieszanina stanie się kremowa.
Dodać natkę pietruszki i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej
Wlać mieszankę grzybową na zielenie rukoli i podawać.