Ciemna Czekolada Stout Cream Pie
Ciemna czekolada Stout Cream Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 6G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, śmietanę do bicia, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wysokie, ciemne i mocne ciasto czekoladowe, Ciasteczka Czarno-Białe: Serek Kremowy Czekolada Chip & Ciemna Czekolada Ciemnobrązowy Cukier, oraz Chocolate Stout Ice Cream Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. dodać ciasto skorupa zgodnie z kierunkiem na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa, przy użyciu 9-calowego szklanego talerza. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Tymczasem, w 2-quart rondel, gotować mleko, piwo i budyń wymieszać na średnim ogniu 5 do 8 minut lub aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z czekoladą, aż się roztopi i będzie gładka.
Wlać do średniej miski; powierzchnię puddingu przykryć folią. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do ostygnięcia.
Łyżką i równomiernie rozprowadzić masę budyniową na skorupę. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż zestaw.
Tuż przed podaniem, w schłodzonej średniej misce, ubić składniki polewające mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Rozłóż na wierzchu ciasta.
W razie potrzeby udekoruj wiórkami czekoladowymi. Przechowywać w lodówce.