Cielęcina z sosem pieczarkowym
Cielęcina z sosem grzybowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka wyparowanego mleka, kotlety cielęce, makaron jajeczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cielęcina z sosem Pieczarkowo-winnym, Medaliony cielęce w kremowym sosie grzybowym, oraz Cielęcina w kapuście Savoy z sosem grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu, umieścić cielęcinę między 2 arkusze folii; Funt do równej grubości za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Posypać solą i pieprzem po obu stronach cielęciny.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać połowę cielęciny, i gotować 1 minutę z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Zdjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżeczką oleju i cielęciną.
Dodać grzyby do patelni. Gotować na średnim ogniu 3 protokół lub do miękkości.
Połączyć mleko i kolejne 3 składniki, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mleka do patelni. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 4 minut lub aż gruby, stale mieszając. Wymieszaj sherry.
Dodaj zarezerwowane cielęciny i soki na patelnię; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.