Cielęcina Sauté
Cielęcina Sauté może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 216 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.34 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, papryka, liście rozmarynu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Spróbuj Cielęcina Sauté, Szpinak Saute, oraz Kalarepa Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń tłuszcz z cielęciny.
Cielęcinę pokroić na 4 porcje.
Wymieszać mąkę, paprykę, 1/4 łyżeczki soli i pieprz. Cielęcinę posmarować mieszanką mąki. Spłaszczyć między arkuszami folii lub papieru woskowanego młotkiem do mięsa do grubości 1/4 cala.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Cielęcinę ugotować na oleju, obracając raz, aż zbrązowieje; odcedzić.
Dodaj wino, woda, rozmaryn, 1/4 łyżeczka soli, cebula i marchew do cielęciny na patelni.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 45 minut, dodając wodę, jeśli to konieczne, aż cielęcina i warzywa będą miękkie.
Cielęcinę i warzywa układamy na półmisku; na wierzch polewamy kapiącą patelnię.
Posypać natką pietruszki.