Cielęcina Milanese

Cielęcina Milanese
Cielęcina Milanese może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 784 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory winorośli, cytrynę, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Cielęcina Milanese z sałatką z rukoli, Asparagi alla milanese (szparagi po Mediolańsku), oraz Risotto w stylu Milanese (Risottan alla Milanese) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety funta między papieru woskowanego z małym ciężkim patelni do 1/4-cala grubości. Kotlety będą miały około 10 cali szerokości. Kotlety doprawiamy solą i pieprzem. Ustaw linię montażową: danie z mąki, płytkie danie z ubitym jajkiem, talerz z bułką tartą połączony z serem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cienką warstwę oleju do bardzo dużej patelni na średnim lub średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj pierwsze 2 kawałki cielęciny. Gotować 3 minuty z każdej strony, aż równomiernie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przełożyć na półmisek i powtórzyć z pozostałą cielęciną. To danie jest w porządku podawane w temperaturze pokojowej. Nie wkładaj gotowanej cielęciny do ciepłego piekarnika, aby ją wysuszyć. Nie przykrywaj również talerza folią, która zatrzyma parę i sprawi, że kotlety będą rozmoczone. Powodem, dla którego to danie jest idealne na małe przyjęcia jest to, że jest bardzo smaczne spożywane w temperaturze pokojowej i ponieważ sos jest surowy i zimny. Nigdy nie musisz spieszyć gości na ich miejsca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
4
Połącz pomidory, cebulę i bazylię i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Surowy SOS przyprawiamy grubą solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5
Przełożyć do małej miski i ustawić na półmisku z cielęciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Dekoruj talerz klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
7
Top cielęciny z odrobiną wycisnąć sok z cytryny i surowym sosem i cieszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn