Cielęcina Milanese może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 784 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory winorośli, cytrynę, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Cielęcina Milanese z sałatką z rukoli, Asparagi alla milanese (szparagi po Mediolańsku), oraz Risotto w stylu Milanese (Risottan alla Milanese) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kotlety funta między papieru woskowanego z małym ciężkim patelni do 1/4-cala grubości. Kotlety będą miały około 10 cali szerokości. Kotlety doprawiamy solą i pieprzem. Ustaw linię montażową: danie z mąki, płytkie danie z ubitym jajkiem, talerz z bułką tartą połączony z serem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Naturalne Skrócenie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cienką warstwę oleju do bardzo dużej patelni na średnim lub średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj pierwsze 2 kawałki cielęciny. Gotować 3 minuty z każdej strony, aż równomiernie złoty.
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przełożyć na półmisek i powtórzyć z pozostałą cielęciną. To danie jest w porządku podawane w temperaturze pokojowej. Nie wkładaj gotowanej cielęciny do ciepłego piekarnika, aby ją wysuszyć. Nie przykrywaj również talerza folią, która zatrzyma parę i sprawi, że kotlety będą rozmoczone. Powodem, dla którego to danie jest idealne na małe przyjęcia jest to, że jest bardzo smaczne spożywane w temperaturze pokojowej i ponieważ sos jest surowy i zimny. Nigdy nie musisz spieszyć gości na ich miejsca.