Ciecierzyca i boczniak Szwajcarski w parmezanie i bulionie z suszonych pomidorów

Ciecierzyca i boczniak Szwajcarski w parmezanie i bulionie z suszonych pomidorów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj ciecierzycy i boczku szwajcarskiego w parmezanie i bulionie z suszonych pomidorów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.42 za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser parmigiano-reggiano, boczniak szwajcarski, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantna zupa pomidorowa suszona w słońcu z białą fasolą i Chardą Szwajcarską, Boćwina I Ciecierzyca, oraz Ciecierzyca i boćwina.

Instrukcje

1
W średnim garnku do zupy doprowadzić bulion na wolnym ogniu ze skórką serową i ciecierzycą. Gotować na małym ogniu, aż bulion będzie aromatyczny, około 10 minut; wyrzucić skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać chard Szwajcarski i gotować na wolnym ogniu, aż zwiędną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Wyjąć z ognia i wymieszać w 1/4 szklanki suszonego na słońcu pesto pomidorowego. Zupę doprawiamy solą i pieprzem. Chochle do misek i posypać startym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pesto PomidorowePesto Pomidorowe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
4
Udekoruj każdą miskę odrobiną pozostałego pesto i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn