Ciasto Śmietanowo-Orzechowe Bundt

Ciasto Śmietanowo-Orzechowe Bundt
Śmietanowo-orzechowe ciasto Bundt może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 14. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, orzechy laskowe, czekolada-orzechy laskowe spread, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Kwaśną Śmietaną Z Orzechami Laskowymi Bundt, Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe Bundt, oraz Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe Bundt.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Płaszcz 12-cup Bundt patelni z sprayem do gotowania; pyłu z bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
3
Umieścić granulowany cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Dodać wanilię i kwaśną śmietanę; ubić do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
6
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
7
Mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól wymieszać w średniej misce, mieszając trzepaczką, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, mieszając tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
9
Łyżka połowę ciasta do przygotowanej patelni Bundt; posypać równomiernie orzechami laskowymi. Upuść małe łyżki czekolady rozłożone na orzechach. Łyżka pozostałego ciasta na czekoladzie rozprzestrzeniania; zawirować ciasto za pomocą końcówki noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CzekoladowaPasta Czekoladowa
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
NóżNóż
10
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu przez 15 minut; wyjąć ciasto z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Ciasto posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn