Śmietanowo-orzechowe ciasto Bundt może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 14. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, orzechy laskowe, czekolada-orzechy laskowe spread, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Kwaśną Śmietaną Z Orzechami Laskowymi Bundt, Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe Bundt, oraz Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe Bundt.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Płaszcz 12-cup Bundt patelni z sprayem do gotowania; pyłu z bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Bułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
3
Umieścić granulowany cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, mieszając tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
9
Łyżka połowę ciasta do przygotowanej patelni Bundt; posypać równomiernie orzechami laskowymi. Upuść małe łyżki czekolady rozłożone na orzechach. Łyżka pozostałego ciasta na czekoladzie rozprzestrzeniania; zawirować ciasto za pomocą końcówki noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Czekoladowa
Orzechy Laskowe
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
Nóż
10
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu przez 15 minut; wyjąć ciasto z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.