Ciasto Ze Szpinakiem I
Ciasto ze szpinakiem I jest bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cebulę, szpinak, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Ciasto Bourbon-Gruszka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ułóż plastry boczku na średniej patelni. Smażyć na średnim ogniu, aż rumiane i lekko chrupiące.
Odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie kruszyć na dnie skorupy ciasta. Przykryć szpinakiem.
W średniej misce ubić jajka, cukier, sól, cebula w proszku, mielona cebula, czosnek i pieprz. Powoli dodawać sparzone mleko.
Wlać mieszaninę na szpinak w skorupce. Wierzch z rozdrobnionym serem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut lub do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.