Ciasto Z Winem Jeżyn I

Ciasto Z Winem Jeżyn I
Ciasto z winem jeżynowym wymagam o 45 minut od początku do końca. Na 1,21 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 10. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę z jeżyn, jajka, orzechy pekan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Jeżyna Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe, Sorbet Do Wina Jeżyn, oraz Jeżyna-czerwone wino żelatyna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka na 9 lub 10 calowej patelni. Na dno patelni włóż posiekane orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wymieszaj ciasto, żelatynę z jeżyn, jajka, olej i 1 szklankę wina z jeżyn. Beat przez 2 minuty, a następnie wlać ciasto na wierzch orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 40 do 45 minut lub aż testy ciasto zrobić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wlać 1/2 glazury wina jeżyny na wierzchu ciasta, gdy jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Niech ustawić na 10 minut, a następnie usunąć ciasto z patelni. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia przed wylaniem pozostałej glazury na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Wymieszać cukier cukierniczy, 1/2 szklanki wina jeżyn i zmiękczone masło lub margarynę. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn