Ciasto Z Syropem Klonowym

Ciasto Z Syropem Klonowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać ciasto syrop klonowy spróbować. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka jaj, masło, ciasto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Roztwór Syropu: Domowy Syrop Klonowy, Tajny Składnik (Syrop Klonowy): Tłuczone Słodkie Ziemniaki Klonowe, oraz 10 rzeczy, których prawdopodobnie nie wiedziałeś o robieniu syropu klonowego (: klonowe paszteciki z kiełbasą).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Rozwałkuj ciasto na 11-calową rundę na lekko posypanej mąką powierzchni z mąką wałkiem do ciasta i dopasuj do 8-calowej (3-cup) szklanej płytki ciasta. Wykończ nadmiar ciasta i ozdobnie zagniataj krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Ubij razem brązowy cukier i jajka, aż będą kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Dodaj śmietanę, syrop i masło, a następnie ubijaj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wlać nadzienie do skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Piec ciasto w dolnej trzeciej części piekarnika, aż ciasto jest złoty i nadzienie jest dmuchany i wygląda na suche, ale nadal drży, 50 do 60 minut. Schłodzić na stelażu do temperatury pokojowej (wypełnienie ustawi się jako schłodzenie ciasta).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
1
* Jeśli nie masz 8-calowy talerz ciasto, zastąpić 9-calowy patelni tart i wstępnie ciasto przed pieczeniem z nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn