Ciasto z rabarbarem i wiśniami

Ciasto z rabarbarem i wiśniami
Ciasto z rabarbarem i wiśniami może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na desery. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 94 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 189 kalorii , 1 g białka i 1 g tłuszczu . To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną, wegetariańską laktoowową i wegańską . 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jest idealny na Dzień Matki . Mieszanka cierpkich wiśni, barwnika spożywczego, szybko gotującej się tapioki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 26% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Pyszne ciasto z kremem rabarbarowym , Wegański koktajl na ciasto z rabarbarem i truskawkami oraz Ciasto wiśniowo-jagodowe z maślanym spodem i nektarem z agawy .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj pierwsze pięć składników; odstaw na 15 minut. Wyłóż ciastem 9-calowy talerz do ciasta; dodaj nadzienie. Na wierzchu ułóż kratkę; pofaluj brzegi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Piec w temperaturze 400°C przez 40–50 minut lub do momentu, aż skórka będzie złota, a nadzienie zacznie bulgotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn