Ciasto z owocami morza wujka Bubby
Ciasto z owocami morza wujka Bubby może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2077 kalorii, 38g białka, oraz 160 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 5,28 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz seler, gałkę muszkatołową, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Ciasto z owocami morza wujka Bubby, Skrzydła wujka Bubby, oraz Krabowe Martini wujka Bubby.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozmrozić 1 arkusz ciasta francuskiego, rozpakować i posmarować roztrzepanym jajkiem. Ciasto pokroić w paski o szerokości 1 cala. Splot paski w kratkę, wielkości, aby pasowały do góry 1 1/2 quart piekarnik Bezpieczny średniej wielkości miski lub zapiekanki.
Ułożyć ciasto na wyłożonej pergaminem arkuszu ciasteczek i piec do jasnego złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do czasu potrzebnego.
Dostosuj temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, koper włoski, czosnek, seler, marchew, i zielony groszek i saute do miękkości.
Dodaj przegrzebki i tasso i nadal saute aż przegrzebki są ledwo w połowie zrobione.
Posypać mąką i wymieszać, aż będzie pokryta.
Dodaj śmietanę, gałkę muszkatołową, przyprawę i bulion. Zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gdy mieszanina osiągnie wrzenia, usunąć z ognia.
Dodaj mięso krabowe, krewetki, i ostrygi i sezon, do smaku, z białym pieprzem.
Wlać do miski bezpiecznej dla piekarnika. Wierzch wymieszać z wcześniej upieczonym ciastem francuskim i delikatnie docisnąć do nadzienia.
Piec około 10 minut lub do bąbelków.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut przed podaniem.