Ciasto z owocami morza wujka Bubby

Ciasto z owocami morza wujka Bubby
Ciasto z owocami morza wujka Bubby może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2077 kalorii, 38g białka, oraz 160 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 5,28 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz seler, gałkę muszkatołową, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Ciasto z owocami morza wujka Bubby, Skrzydła wujka Bubby, oraz Krabowe Martini wujka Bubby.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozmrozić 1 arkusz ciasta francuskiego, rozpakować i posmarować roztrzepanym jajkiem. Ciasto pokroić w paski o szerokości 1 cala. Splot paski w kratkę, wielkości, aby pasowały do góry 1 1/2 quart piekarnik Bezpieczny średniej wielkości miski lub zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
3
Ułożyć ciasto na wyłożonej pergaminem arkuszu ciasteczek i piec do jasnego złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i odstawić do czasu potrzebnego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Dostosuj temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę, koper włoski, czosnek, seler, marchew, i zielony groszek i saute do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony GroszekZielony Groszek
MarchewMarchew
SelerSeler
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodaj przegrzebki i tasso i nadal saute aż przegrzebki są ledwo w połowie zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
4
Posypać mąką i wymieszać, aż będzie pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Dodaj śmietanę, gałkę muszkatołową, przyprawę i bulion. Zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gdy mieszanina osiągnie wrzenia, usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KremKrem
6
Dodaj mięso krabowe, krewetki, i ostrygi i sezon, do smaku, z białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
CrabmeatCrabmeat
OstrygiOstrygi
KrewetkiKrewetki
7
Wlać do miski bezpiecznej dla piekarnika. Wierzch wymieszać z wcześniej upieczonym ciastem francuskim i delikatnie docisnąć do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
8
Piec około 10 minut lub do bąbelków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia45
Magazyn