Bardzo warzywno-wołowe Chili
Bardzo warzywno-wołowe Chili jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, fasoli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Spróbuj Veggie Chili, Veggie Chili, oraz Veggie Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozbić mieloną wołowinę na małe kawałki do dużego garnka na średnim ogniu; gotować i mieszać, aż zacznie brązowieć, 3 do 5 minut.
Dodaj cebulę, zieloną paprykę, żółtą paprykę i marchewkę do mielonej wołowiny; gotować i mieszać, aż warzywa zaczną mięknąć, 5 do 7 protokół. Wymieszać cukinię i żółty squash do mieszanki wołowiny; kontynuować gotowanie, aż wołowina jest całkowicie rumiane, 3 do 5 minut więcej.
Odcedzić nadmiar płynu z garnka i powrócić do średniego ciepła.
Wymieszaj pokruszone pomidory, fasolę, czarną fasolę, pomidory pokrojone w kostkę, kukurydzę i czosnek do mieszaniny wołowiny; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z chili w proszku, brązowym cukrem, papryką, oregano, pieprzem cayenne, kminkiem, solą i czarnym pieprzem.
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, umieść pokrywę na garnku i gotuj chili na wolnym ogniu przez 30 minut.