Ciasto Z Orzechami Klonowymi
Maple Nut Cake może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. 39 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mąki, cukru, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Klonowo-piernikowe z solonym sosem Klonowo-karmelowym, Ciasto klonowe z lukrem syrop klonowy, oraz Listwy mocujące daty i nakrętki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj jedną patelnię kwadratową 8x8 cali.
Masło śmietankowe lub margarynę dodać cukier i kontynuować kremowanie, aż będzie lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei. Wymieszać w smaku klon.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć.
Mieszankę mąki dodać w 3 częściach na przemian z mlekiem do mieszaniny masła, zaczynając i kończąc na mące. Wymieszać orzechy włoskie i wlać do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Niech ciasto ostygnie, a następnie mróz z lukrem masła klonowego.