Ciasto z oliwą, anchois i cebulą
Ciasto z oliwą, Sardelą i cebulą to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pomidor, sól, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tarta Z Cebulą, Anchois I Oliwkami, Anchois and olive bruschetta, oraz Anchois and Olive Bruschette.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mąkę, sól i liście bazylii.
Wymieszaj masło, oliwę z oliwek i wodę, aż stanie się gładkie ciasto. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 8-calowy talerz ciasta. Naciśnij ciasto na dnie i w górę po bokach naczynia, aż będzie około 1/4 cala lub 1/2 centymetra grubości.
Piec około 8 minut w nagrzanym piekarniku, aż zacznie się brązowieć.
Zrobić warstwę grzybów i cebuli w dolnej części skorupy ciasto. Wierzch z warstwą pomidorów, oliwek i anchois. Kropka z kozim serem.
Powrót do nagrzanego piekarnika i piec przez 10 minut, lub do złotego koloru.