Ciasto Z Octem I

Ciasto Z Octem I
Ciasto z octem może być tylko deserem, którego szukasz. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, żółtka, ciasto skorupa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Mąkę wymieszać z 1/2 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3
Stopniowo dodawać wodę i gotować na podwójnym kotle przez 15 minut, stale mieszając lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
4
Pozostałą 1/2 szklanki cukru połączyć z żółtkami i solą i dobrze wymieszać trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Dodać gorącą mieszaninę mąki do mieszaniny żółtka stopniowo, mieszając cały czas. Powrót do podwójnego kotła i gotować przez około 3 minuty więcej lub aż mieszanina jest gęsta i gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
6
Dodać masło, ekstrakt i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
7
Dobrze wymieszać i zdjąć z ognia.
8
Umieść kawałek plastiku na tym kremie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
9
W międzyczasie ubijamy białka do spienienia i stopniowo dodajemy 6 łyżek cukru. Beat aż do uzyskania sztywnego, błyszczącego szczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
10
Wlać nadzienie budyniowe do wstępnie obgotowanej skorupy (budyń powinien być jeszcze gorący, jeśli nie, podgrzać ponownie przed dodaniem do skorupy). Top z bezą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
11
Rozłóż bezę na całej górze ciasta, uszczelniając krawędzie Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
12
Wstawić do piekarnika i piec, aż beza będzie ładny orzechowy brąz, o 15 protokół. Tradycyjnie ciasto to podawane jest na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn