Ciasto z nektarem morelowym II
Apricot Nectar Cake II to bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sok z cytryny, mieszankę galaretek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Nektarem Morelowym, Ciasto Z Nektarem Morelowym, oraz Mostek Z Nektarem Morelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj jedną rurkę 10 cali lub patelnię Bundt.
Wymieszać mieszankę tortową, jajka, olej roślinny i nektar morelowy.
Rozpuścić żelatynę w gorącej wodzie i dodać do ciasta ciasto.
Dobrze wymieszać i wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 do 60 minut. Ciasto przełożyć na talerz i ostudzić przez kilka minut.
Polej ciasto glazurą, póki jest jeszcze ciepłe.
Połącz cukier cukierniczy z sokiem z cytryny. Użyj natychmiast, aby zalać jeszcze ciepłe ciasto.