Ciasto Z Musem Czekoladowym
Ciasto z musem czekoladowym wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, skórki z ciasta, czekoladowych loków i dodatkowej bitej śmietany oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Walentynki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy są Tradycyjny francuski mus czekoladowy {Mousse au Chocolat}, mus bananowo-czekoladowy bez jaj / quick mousse, oraz eggless chocolate mus, jak zrobić mus czekoladowy.
Instrukcje
W ciężkim rondlu rozpuść chipsy czekolady na małym ogniu.
Dodaj wodę i dobrze wymieszaj. Lekko chłodne.
Dodać wanilię, a następnie ułożyć bitą śmietanę. Łyżka do skorupy. Schłodzić przez 2-3 godziny. W razie potrzeby udekoruj czekoladowymi lokami i bitą śmietaną.
Polecane wino: Sauvignon Blanc, Wino Różane, Albarino
Sauvignon Blanc, wino różowe i Albarino to świetny wybór dla Cajun. Te nisko taninowe, o niższej zawartości alkoholu wina będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że twoje usta będą palić się bardziej. Jednym z win, które można spróbować jest Peju Province Napa Valley Sauvignon Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Prowincja Peju Napa Valley Sauvignon Blanc]()
Prowincja Peju Napa Valley Sauvignon Blanc
Ten Sauvignon Blanc wyskakuje ze szkła-ananas, marakuja, grejpfrut i liczi są bardzo widoczne na nosie. Podniebienie oferuje bardziej bujne owoce i jasną kwasowość z nutami kremowej tarty cytrynowej, guawy i moreli ze świeżym, czystym wykończeniem.