Ciasto z mięsem i dynią
Mincemeat i Pumpkin Layer Pie to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 6 porcjami. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz bezmięsne mięso mielone, zmielony cynamon, bitą śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Ciasto Dyniowe Z Mięsem Mielonym, Dyniowe Zamrażanie z mięsem mielonym, oraz Ciasto karmelowo-dyniowe z lodami mielonymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Ubić razem jajko, dynię, cukier, przyprawy i sól z ubijakiem obrotowym.
Rozprowadzić mięso mielone na dnie skorupy ciasta.
Mieszankę z dyni zalać mięsem mielonym.
Piec przez 35 do 40 minut.
Podawać z bitą śmietaną, lekko ciepłą lub chłodną, ale nie zimną.