Ciasto Z Maślanką Jagodową Bundt

Ciasto Z Maślanką Jagodową Bundt
Maślanka z jagodami może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu. Mieszanka ekstraktu z wanilii, jagód, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Jagodowo-Maślane Bundt, Ciasto Z Maślanką Jagodową Bundt, oraz Ciasto Jagodowo-Cytrynowe Z Maślanką Bundt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Obficie masło nonstick patelni 12-cup Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W średniej misce ubić 3 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Beat 2 kije masło, cukier granulowany i olej roślinny w misce z mikserem na średniej prędkości, aż puszysty, co najmniej 5 minut, skrobanie w dół boki miski z gumową szpatułką w razie potrzeby. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; ubić jajka po kolei, a następnie ubić wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać około jednej trzeciej mieszaniny mąki i połowę maślanki; beat aż prawie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5
Dodać jedną trzecią mieszanki mąki i pozostałą maślankę. Beat, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby, aż po prostu połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj pozostałą mieszaninę mąki i pokonać 30 sekund. Zakończ ręczne włączenie mąki, aby uniknąć nadmiernego mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
7
Do małej miseczki wrzucić borówki z pozostałymi 2 łyżkami mąki. Łyżka jednej trzeciej ciasta równomiernie do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Posypać połową borówek, następnie ułożyć jedną trzecią ciasta. Pozostałe jagody rozsypać na wierzchu i przykryć resztą ciasta; wygładzić wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
9
Piec, aż ciasto jest złoty brąz i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, 1 godzinę do 1 godziny, 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Przenieść do stojaka i ostudzić 30 minut na patelni. Poprowadź mały ostry nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto, a następnie odwróć na stojak, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
1
Cukier cukierniczy, masło i 4 łyżki mleka ubijamy w misce; jeśli glazura jest zbyt gęsta, ubijamy do 1 łyżki mleka, trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać glazurę na ciasto, pozwalając mu kapać po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Podawać z truskawkami i ich sokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
4
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn