Ciasto z masłem orzechowym z polewą czekoladową
Ciasto z masłem orzechowym z polewą czekoladową może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Jeśli masz Betty ciasto mix, woda, masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto czekoladowe z lukrem z masła orzechowego, Ciasto czekoladowe z lukrem z masła orzechowego, oraz Bananan płatki owsiane arkusz ciasto z lukrem masło orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno i boki patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
W rondlu 2-quart rozgrzać masło, kakao i mleko do wrzenia na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia; wymieszać 1 łyżeczkę wanilii. Stopniowo dodawać zasilany cukier, ubijając, aż mieszanina zostanie zmiksowana i gładka.
Polać polewą na ciepłe ciasto.
Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
Pokrój na 4 rzędy po 3 rzędy.