Ciasto z masłem orzechowym i galaretką

Ciasto z masłem orzechowym i galaretką
Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę winogronową, mleko, mieszankę ciast i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pan-Fried Peanut Butter Jelly Sandwich, Ciasteczka kanapkowe z masłem orzechowym i galaretką, oraz Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło 9-calowy plac ciasto patelni, linii z pergaminem, następnie ponownie masło i pyłu z mąki. Dodać ciasto wymieszać i wypełnić patelnię trzy czwarte pełne (będziesz miał ciasto pozostał).
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
świeża Resztkaświeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2
Piec w temperaturze 350 stopni F, aż wykałaczka wyjdzie czysta, 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
Niech ciasto ostygnie na patelni 10 minut, a następnie włączyć na stojaku i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przenieść ciasto na powierzchnię roboczą. Przyciąć górę za pomocą ząbkowanego noża, a następnie pokroić ciasto na pół poziomo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
5
Ubij masło i masło orzechowe mikserem, aż będzie gładkie. Na przemian dodając cukier i mleko cukierników, ubijając po każdym dodaniu, aż lukier będzie puszysty i gładki. W innej misce ubij galaretkę winogronową, aż będzie luźna i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Galaretka WinogronowaGalaretka Winogronowa
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
świeża Resztkaświeża Resztka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na dolnej połowie ciasta rozprowadzić grubą warstwę lukru z masła orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Rozprowadzić galaretkę winogronową na wierzchu lukier z masła orzechowego, upewniając się, aby dotrzeć do krawędzi. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Galaretka WinogronowaGalaretka Winogronowa
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Ciasto pokroić na pół po przekątnej i przenieść na talerz do serwowania. Oddziel lekko połówki, aby pokazać nadzienie.
9
Zdjęcia Kat Teutsch
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn