Ciasto z masłem kokosowym z lodowym mlekiem imbirowym
Ciasto z masłem kokosowym z lodowym mlekiem imbirowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 256 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukier puder, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Golden Milk: kremowa herbata kurkuma i imbir z mlekiem kokosowym, Zupa z buraków, imbiru i mleka kokosowego, oraz Mleko kokosowe duszona wieprzowina z trawą cytrynową i imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj 9-calową (3 cale głębokości) patelnię springform sprayem do gotowania; pył z 2 łyżkami cukru.
Umieścić masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż kremowy i blady (około 2 minut); stopniowo dodawać 1 1/3 szklanki cukru. Beat z dużą prędkością 3 minuty lub aż puszysty. Beat in vanilla.
Dodać białka, 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól, mieszając trzepaczką.
Połączyć mleko i maślankę.
Dodać mieszankę mąki i maślanki na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Złożyć w kokosie.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 15 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Podawać z lodowym mlekiem imbirowym.