Ciasto Z Mango

Ciasto Z Mango
Ciasto z Mango to Wegetariańskie deser. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz puree z mango, masło, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Eggless Mango Tutti Frutti Cake - wegańskie ciasto pszeniczne Mango-Eggless Cake s, Babeczki z kolendrą Mango z nadzieniem z Chutney Mango i słodzonym mlekiem skondensowanym bita śmietana, oraz Tort przyprawowy z mango z kompot z Mango.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową o wymiarach 9 x 5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Masło śmietankowe lub margaryna i cukier do lekkości i puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
3
Dodać jajka i dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Wymieszać mąkę i sodę oczyszczoną; zmiksować na kremową masę. Złożyć w maślance, wanilii, puree z mango i posiekanych orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Puree Z MangoPuree Z Mango
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec przez 40 do 50 minut, lub do czasu zakończenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn